آفتابنیوز : سرویس اقتصادی- براساس آخرین گزارش موسسه تحقیقاتی Credit Suiss، مجموع ثروت جهانی طی 12 ماه تا پایان اکتبر به میزان 317 تریلیون دلار افزایش یافته است. در این گزارش نرخ رشد ثروت 4.6 درصد گزارش شده که کمتر از سال گذشته ولی بیشتر از میانگین نرخ رشد در سال 2008 میلادی است. در این ارزیابی اشاره شده که تعداد افرادی که ثروتشان بیش از 50 میلیون دلار است به میزان چهار درصد افزایش یافته و به نزدیک 150 هزار نفر رسیده است.
به گزارش آفتابنیوز؛ در اینجا به رتبهبندی ده کشور برتری اشاره میشود که ثروتمندان جهان بیشترین حضور را در آنجا دارند.
ذکر نام کشورها از انتها به ابتدا خواهد بود بدین ترتیب که هر چه به کشورهای انتهایی نزدیکتر میشویم میزان حضور ثروتمندان در آن کشورها بیشتر است:
10- استرالیا
این کشور سیزدهمین اقتصاد بزرگ جهان است. این در حالیست که از نظر رتبهبندی تولید ناخالص داخلی در رتبه ششم جهانی قرار میگیرد. استرالیا یکی از بهترین کشورها از نظر ردهبندی نظارت بر کیفیت زندگی و استاندارد آموزشی و درمانی است. در نتیجه، با چنین شرایطی و وجود فضای مطلوب از نظر زیست محیطی جای تعجبی ندارد که استرالیا خانه 2.910 ثروتمند جهان است.
9-کانادا
این کشور بسیار آرام به دور از هرگونه ناآرامی و درگیری داخلی است. کانادا یکی از ده کشور فعال در حوزه تجارت است. این کشور یکی از اعضای سازمان همکاری و توسعه اقتصادی و همچنین از اعضای گروه هفت است. این کشور خانه سه هزار نفر است که ارزش داراییشان بیش از 50 میلیون دلار است.
8- فرانسه
این کشور یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان با داشتن نیروی هستهای و توان فضایی است. این کشور صاحب میراث غنی تاریخی است که تحت تاثیر امواج مهاجرتی در طول تاریخ قرار گرفته است. فرانسه در حال حاضر خانه بیش از سه هزار ثروتمند جهان است.
7- ایتالیا
اگرچه این سومین اقتصاد بزرگ منطقه پولی یورو اخیرا درگیر بحران اقتصادی و سیاسی عمیقی شد با این حال، هنوز خانه بیش از 3.220 ثروتمند است که ارزش سرمایه بیش از 50 میلیون دلار دارند. به طور سنتی، این کشور از نظر اقتصادی در نواحی مختلف وضعیت بسیار متغیری دارد؛ در شمال با گسترش صنعت مواجه هستیم در حالی که در جنوب آن کشور رکود اقتصادی بیشتری دیده میشود.
6-هندوستان
در طول دو دهه گذشته، رشد اقتصادی این کشور مهم در جنوب آسیا به میزان 5.5 درصد بوده است. این رشد سبب شده تا هندوستان یکی از سریعترین رشدهای اقتصاد در جهان را داشته باشد. این کشور که در آن انگلیسی به صورت حرفهای مورد استفاده قرار میگیرد بسیاری از شرکتهای چند ملیتی را به خود جذب کرده است. در هندوستان بیش از 3.400 ثروتمند زندگی میکنند.
5-ژاپن
این کشور به دلیل استاندارد بالایی زندگی خانه 3.580 ثروتمند است. اقتصاد این کشور عموما توسط بخش بانکداری، ارتباطات، املاک و مستغلات و حمل و نقل هدایت میشود. این کشور تولیدکننده بزرگ خودرو، وسایل الکترویکی و فولاد و یکی از اصلیترین سازندگان کشتی و تولیدکنندگان مواد غذایی و شیمیایی است.
4- بریتانیا
بخش خدمات این کشور هدایت گر اصلی اقتصاد آن کشور است و نزدیک به 75 درصد از تولید ناخالص داخلی را تشکیل میدهد. بخش بانکی نسبتا توسعه یافته و مقررات سهلگیرانه اقتصادی بریتانیا به خصوص لندن را به یکی از بزرگترین مراکز مالی جهان تبدیل کرده است. جای تعجبی ندارد که این کشور خانه 4.670 ثروتمند جهان است.
3-آلمان
این کشور رهبر جهانی تولیدات فناوری و صنعتی است. آلمان سومین واردکننده و صادرکننده خدمات و کالا است. این بزرگترین اقتصاد اتحادیه اروپا به طور فعال از رفاه اجتماعی و مراقبتهای بهداشتی و درمانی بالا برای شهروندان برخوردار بود و از نظر توجه به آموزش عالی و حفاظت از محیط زیست در رتبه بهترین کشورهای جهان قرار دارد. در نتیجه، بیش از شش هزار ثروتمند در آلمان زندگی میکنند.
2-چین
اقتصاد چین در طول سه دهه گذشته در حال رشد بیوقفه بوده است. چین موفق به توسعه سیستم آموزشی خود شده است. این کشور در زمینه تولید نرم افزار، مخابرات، بیوتکنولوژی و خدمات درمانی پیشرفتهای چشمگیری داشته است. چین خانه بیش از 16 هزار ثروتمند در جهان است.
1-ایالات متحده امریکا
اقتصاد شماره یک جهان رهبر جهانی در بسیاری از حوزههای اجتماعی و اقتصادی از جمله میانگین دستمزدها، شاخص توسعه انسانی، تولید ناخالص داخلی و بهرهوری تولید است. ایالات متحده امریکا که تنها 4.3 درصد از کل جمعیت جهان را تشکیل میدهد تقریبا 40 درصد ثروت جهانی را در اختیار دارد. در حدود 70 هزار ثروتمند در این کشور زندگی میکنند.